Monthly Archives: december 2021

Rajzpályázat

A Balmazújvárosi VESZ Városi Egészségügyi Szolgálat Egészségfejlesztési Iroda megbízásából a Webbeteg Kft. rajzpályázatot hirdetett a kistérség általános iskoláinak alsó tagozatos tanulói részére azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet az egészséges táplálkozás fontosságára.

A beérkezett pályázatok közül a 3fős zsűri a 3 legötletesebb pályamunkát díjazta. Több alsós diák is készített rajzot a pályázatra.

Iskolánkból Balogh Adrián 4. osztályos tanuló 2. helyezést ért el nagyon ötletes, kreatív rajzával. A díja: 30.000 ft értékű DECATHLON vásárlási utalvány.

A díj átadására ünnepélyes keretek között került sor.

Gratulálunk Adriánnak és további szép sikereket kívánunk!

Atacan y rompen cristales en la farmacia de Bauz? tadalafil comprar madrid sufre problemas de suministro y retrasa unos d?as el reparto de test de ant?genos gratuitos en farmacias

Bolyai verseny

Intézményünkből két csapat jelentkezett a körzeti Bolyai Anyanyelvi Csapatversenyre. A 6. osztályos „Hortobágyi négyesfogat” tagjai: Halász Gyula, Nádasdi Panna, Szabó Gábor, Varga János, ők a középmezőnyben végeztek. A rutinos 8. osztályos „Sütifalók”: Bulátkó Bíbor, Loncsák Láná, Szarka Lara, Varga Eszter az előkelő 4. helyen végeztek. Sajnos a pandémia miatt nem örülhettünk közösen a díjkiosztón, így Szarka-Rásó Bea szülő vette át a díjakat Derecskén, melyet nagyon köszönünk Neki. Gratulálunk az elért szép eredményért.

Molnárné Nagy Ágnes

felkészítőtanár